Hrvatska agencija za hranu u suradnji s TAIEX-om (Instrument za tehničku pomoć i razmjenu informacija Europske unije) organizirala je, 19.-20. studenog 2013. u Zagrebu, radionicu o mikrobiološkoj i kemijskoj procjeni rizika.
Na radionici je sudjelovalo 40 sudionika iz institucija uključenih u sustav sigurnosti hrane u RH. Predavači iz europskih institucija izOpširnije
Održano predstavljanje knjige dr.sc. Ignaca Kuliera „Što i kako jedemo?“
U petak, 15. studenog 2013., u punoj Vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku,  predstavljena je knjiga „Što i kako jedemo?" poznatog nutricionista, dr. sc. Ignaca Kuliera.
Složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja knjiga predstavlja čitateljstvu slikovito, jednostavno i zabavno. Kod izbora namirnica često analizira ljudsku psihologiju.
„Čovjek relativno lako prihvaća rizik odOpširnije
Predstavljanje knjige dr. sc. Ignaca Kuliera: Što i kako jedemo?
U organizaciji Hrvatske agencije za hranu i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, održat će se predstavljanje knjige: „Što i kako jedemo?" poznatog nutricionista, dr. sc. Ignaca Kuliera.
Predstavljanje će se održati u  petak, 15. studenog 2013., u 17h, u Vijećnici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (F. Kuhača 20, 1.kat ).
Uz predstavljanje knjige bit će održanoOpširnije
Održan međunarodni skup „Održivi prehrambeni sustavi u svrhu dostupnosti sigurne hrane i nutritivno vrijedne prehrane“
U organizaciji Hrvatske agencije za hranu (HAH) i Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), 16. listopada u Osijeku, povodom obilježavanja Svjetskog dana hrane, održan je međunarodni skup „Održivi prehrambeni sustavi u svrhu dostupnosti sigurne hrane i nutritivno vrijedne prehrane". Ovaj međunarodni skup održan je pod visokim pokroviteljstvom PredsjednikaOpširnije
- Obavijesti za potrošače
 - Ispunite našu anketu
 - Zakonska regulativa
 - Izlazni znanstveni i stručni dokumenti
 - Projekti i istraživanja
 - Godišnja izvješća službenih laboratorija
 - EFSA Focal Point za RH
 - Nacionalna mreža institucija NN 43/10
 - INFOSAN Focal Point za RH
 - Rječnik pojmova koji se koriste u procjeni rizika u području sigurnosti hrane
 - Vodič za prehrambeni sektor „Kako izračunati hranjive vrijednosti hrane“
 
				    						 
				    
			        	


      
      
      
      







