back to top

Posjet ministra poljoprivrede

Posjeta ministra poljoprivrede Hrvatskoj agenciji za hranu

18/03/2016 8:13

Ministar poljoprivrede, prof. dr. sc. Davor Romić i doc. dr. sc. Krunoslav Karalić, pomoćnik ministra za poljoprivredu i prehrambenu industriju, posjetili su, 17. ožujka 2016., Hrvatsku agenciju za hranu.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim pitanjima iz djelokruga rada agencije, planovima za budućnost te ulozi agencije u sustavu sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj, kao i važnosti komunikacije, kako onoj međuinstitucionalnoj, na dnevnoj razini, tako i onoj u kriznim situacijama.

Ministar je istaknuo otvorenost i spremnost za suradnju, ali i upozorio na situaciju u kojoj se cijela država nalazi te pozvao na dodatni doprinos i angažman kada su u pitanju potrebe za daljnjim uštedama u svim sektorima, pa tako i u ovom kojem je on na čelu. Ravnateljica agencije izrazila je potpuno razumijevanje, strpljenje i povjerenje u poteze koji se moraju povući. Istaknula je spremnost za još boljom suradnjom i komunikacijom u pogledu doprinosa znanosti kod upravljanja rizicima porijeklom iz hrane, kao važnom osloncu prilikom donošenja odluka u ovom segmentu resornog ministarstva.

Posjet ministra poljoprivrede

Preporučite nas: