back to top

Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane

Znanstveno-stručni skup Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane
Osijek,
13. prosinac 2013

02/04/2013 15:50

Na  Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, u četvrtak, 13. prosinca 2013. godine, u organizaciji Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,  Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, Poljoprivrednog instituta Osijek, Hrvatske agencije za hranu, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Osijeku, Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije održava se 3.  znanstveno-stručni skup  Okolišno prihvatljiva proizvodnja kvalitetne i sigurne hrane.
Više informacija na http://www.pfos.unios.hr/~dsego/ftp/PROGRAM.pdf

Preporučite nas: