back to top

Analize, ispitivanja, normativi, standardi ….

  • Normativi za prehranu učenika u osnovnoj školi
  • NN 146/12
  • Pravilnik o metodama uzorkovanja i analiza jestivih kazeina i kazeinata
  • NN 70/09
  • Pravilnik o monitoringu određenih tvari i njihovih rezidua u živim životinjama i u proizvodima životinjskog podrijetla
  • NN 79/08
  • NN 51/13
  • Pravilnik o pravilima službenog uzorkovanja u svrhu monitoringa određenih tvari i rezidua u živim životinjama i proizvodima životinjskog podrijetla
  • NN 138/08
  • NN 142/12
  • Pravilnik o učestalosti kontrole i normativima mikrobiološke čistoće u objektima pod sanitarnim nadzorom
  • NN 137/09
  • Pravilnik o visini pristojbi i naknada za službene kontrole hrane životinjskog podrijetla i hrane za životinje
  • NN 79/09
  • NN 93/09; NN 107/09
  • Pravilnik o kazeinima i kazeinatima namijenjenim prehrani ljudi
  • 113/2016

  • Pravilnik o utvrđivanju posebnog standarda – Hrvatska autohtona kuhinja
  • NN 60/11
  • Popis institucija uključenih u sustav zdravstvene ispravnosti hrane i hrane za životinje obveznih na suradnju s Hrvatskom agencijom za hranu
  • NN 138/12
  • Pravilnik kojim se Sjedinjenim Američkim Državama odobrava pred-izvozni pregled kikirikija i proizvoda od kikirikija na prisutnost aflatoksina
  • NN 86/11
  • Pravilnik o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda
  • NN 69/18
  • NN 93/18

  • Metodološke osnove za prikupljanje podataka u statistici mlijeka i mliječnih proizvoda
  • NN 43/13
  • Pravilnik o dodatnim zahtjevima koji moraju biti ispunjeni pri unošenju gomolja krumpira podrijetlom iz Egipta
  • NN 80/13
  • Pravilnik o pravilima uspostave sustava i postupaka temeljenih na načelima HACCP sustava
  • NN 68/15
  • Pravilnik o mjeriteljskim zahtjevima za pretpakovine stalnih nazivnih količina punjenja označenih masom ili obujmom
  • NN 82/16
  • Obavijest o podnesenom zahtjevu za zaštitu naziva »Malostonska kamenica« zaštićena oznaka izvornosti
  • NN 17/18
  • Obavijest o podnesenom zahtjevu za zaštitu naziva »Creska janjetina« – zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla
  • NN 17/18
  • Pravilnik o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu
  • NN 19/18
  • Pravilnik o provedbi mjere 3 »Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode«, podmjere 3.1. »Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete« i podmjere 3.2. »Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja koje provode skupine proizvođača na unutarnjem tržištu« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.
  • NN 61/18