back to top

2. hrvatska konferencija o procjeni rizika porijeklom iz hrane uz obilježavanje Svjetskog dana hrane,
Osijek, 16. i 17.10. 2017.

08/09/2017 15:55

Hrvatska agencija za hranu (HAH), uz potporu Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA), pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva RH, organizira 2. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane.

Konferencija će se održati 16. i 17. listopada 2017. godine (ponedjeljak i utorak), na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. U sklopu konferencije održat će se i nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane 2017., koje HAH već tradicionalno organizira u suradnji s Organizacijom za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO).

Konferencija je namijenjena predstavnicima nadležnih tijela, industrije, organizacijama potrošača, znanstvenoj zajednici te svim dionicima u sustavu sigurnosti hrane iz Hrvatske, ali i regije, a održat će se na hrvatskom i engleskom jeziku, uz simultano prevođenje.

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti putem web obrasca najkasnije do 1. listopada 2017.

Program skupa, kao i više informacija o konferenciji pogledajte ovdje.

Preporučite: