back to top

Svjetski dan hrane 2018.

Svjetski dan hrane: Sustav doniranja u RH: trenutno stanje, izazovi i perspektiva, 16.10.2018., Osijek

05/09/2018 11:34

Hrvatska agencija za hranu (HAH), uz potporu Organizacije za hranu i poljoprivredu UN-a (FAO), pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva RH, i ove godine organizira nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane.

Sudjelovanje na skupu je besplatno, ali je registracija obvezna, a možete se prijaviti putem web obrasca. Kako je broj mjesta ograničen, prijavite se čim prije, najkasnije do 10. listopada 2018.

Kako se ove godine Svjetski dan hrane obilježava pod geslom: „Naša djelovanja su naša budućnost“, kao ovogodišnju temu izabrali smo doniranje hrane, koju prepoznajemo kao jedno od iznimno važnih pitanja u našoj zemlji. Stoga se skup održava pod geslom: „Spasimo hranu!“, a na njemu će biti riječi o Sustavu doniranja u Republici Hrvatskoj: trenutno stanje, izazovi i perspektiva.

Skup je namijenjen predstavnicima nadležnih tijela i javnih ustanova, industrije, organizacijama potrošača, znanstvenoj zajednici te svim dionicima u sustavu doniranja hrane iz Hrvatske, ali i regije.

Program skupa preuzmite ovdje.

Vidimo se u Osijeku!

Preporučite nas: