back to top

svjetsk dan hrane 2013

Obilježavanje Svjetskog dana hrane
Međunarodni skup: “Održivi prehrambeni sustavi u svrhu dostupnosti sigurne hrane i nutritivno vrijedne prehrane“
Osijek,
16. listopada 2013.

04/04/2013 15:56

WFD_2013_prvaHrvatska agencija za hranu (HAH) i Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića i Ministarstva poljoprivrede RH, organiziraju obilježavanje Svjetskog dana hrane.

Tom prigodom, u srijedu, 16. listopada 2013. godine, u Hotelu Osijek, u Osijeku, bit će održan međunarodni skup: „Održivi prehrambeni sustavi u svrhu dostupnosti sigurne hrane i nutritivno vrijedne prehrane“.

Kako bi održivi prehrambeni sustavi trebali izgledati? Je li ih moguće postići? Što bi trebalo promijeniti kako bi se počeli kretati u tom smjeru? Koje je trenutno stanje i koje smo lekcije naučili u praksi? To su samo su neka od pitanja na koja će na skupu pokušati dati odgovor eminentni hrvatski i inozemni predavači.

Ovaj događaj pruža mogućnost susreta i razmjene iskustava te dogovora o budućoj suradnji, predstavnicima nadležnih tijela, poljoprivrednim proizvođačima, predstavnicima industrije, organizacijama potrošača, znanstvenicima te ostalim dionicima, s područja Hrvatske i regije.

Skup će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz simultano prevođenje.

Sudjelovanje na skupu je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane sudionike, uz obveznu prijavu.

Molimo Vas da, zbog ograničenog kapaciteta, Vašu prijavu pošaljete u što kraćem roku, najkasnije do 10. listopada 2013., putem web obrasca na http://www.hah.hr/prijava-hah.php  ili se prijavite putem telefona na  031 227 600.

Program skupa: www.hah.hr/pdf/WFD_2013.pdf

Preporučite nas: