back to top

Foto: Elvir Tabaković

1. hrvatska konferencija o procjeni rizika porijeklom iz hrane Osijek, 6. – 7. listopada 2015.

07/09/2015 9:47

Hrvatska agencija za hranu (HAH), uz potporu Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA), te pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravlja RH, organizira 6. i 7. listopada 2015. godine, na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, 1. hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane, povodom obilježavanja 10. godišnjice svog rada.

U sklopu konferencije će se održati i sekcija posvećena obilježavanju Svjetskog dana hrane 2015, koje HAH već tradicionalno organizira u suradnji s Organizacijom za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO).

Na konferenciji će biti prikazani najnoviji rezultati iz područja procjene rizika, komunikacije o riziku te prehrane i prehrambenih navika o kojima će govoriti eminentni predavači koji dolaze iz europskih institucija iz područja procjene rizika te predstavnici HAH-a.

Ovaj događaj pruža mogućnost susreta i razmjene iskustava te dogovora o budućoj suradnji predstavnicima nadležnih tijela, predstavnicima industrije, organizacijama potrošača, znanstvenicima te ostalim dionicima iz Hrvatske, ali i regije.

Konferencija će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz simultano prevođenje.

Molimo Vas da, zbog ograničenog kapaciteta, Vašu prijavu pošaljete u što kraćem roku, najkasnije do 25. rujna 2015., putem web obrasca.

Više informacija o konferenciji pročitajte na: http://www.hah.hr/konferencija/naslovnica/

Preporučite nas: