English
Naslovna > Vijesti
Vijesti
Imenovana nova ravnateljica Hrvatske agencije za hranu

Nakon provedenoga javnog natječaja, na prijedlog ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine, Upravno vijeće Hrvatske agencije za hranu (HAH), na sjednici održanoj 24. svibnja 2013., jednoglasno je imenovalo Andreu Gross-Bošković za novu ravnateljicu HAH-a. Nova ravnateljica je izabrana po isteku petogodišnjeg mandata dosadašnje ravnateljice dr. sc. Zorice Jurković, a svoj mandat započinje 1. srpnja 2013.

Opširnije...
Posjet šefa Delegacije Europske unije u Hrvatskoj, Paul Vandorena, Hrvatskoj agenciji za hranu

U sklopu cjelodnevnog službenog posjeta Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, šef Delegacije Europske unije u Hrvatskoj, Paul Vandoren, posjetio je i Hrvatsku agenciju za hranu (HAH). Predstavljen mu je rad HAH-a te dosadašnja suradnja s institucijama EU s naglaskom na suradnju s Europskom agencijom za sigurnost hrane (EFSA).

Opširnije...
Započeo projekt AGRI-CONTO-CLEEN Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i Hrvatske agencije za hranu s inozemnim partnerima

Na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, u srijedu 29. svibnja, održana je početna konferencija projekta AGRI-CONTO-CLEEN (Doprinos poljoprivrede čistom okolišu i zdravoj hrani), u okviru  IPA II Prekograničnog programa Hrvatska - Srbija.

Opširnije...
HR RASFF - obavijest za potrošače - Povlačenje i opoziv proizvoda – EPIMEN kapsule

Ministarstvo poljoprivrede kao nacionalna kontakt točka za sustav brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje (HR RASFF) obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda: EPIMEN kapsule - dodatak prehrani, oznake roka valjanosti 15.04.2014.

Opširnije...
Sigurnost hrane u globalnoj ekonomiji

Na ovogodišnjoj konferenciji Global Food Safety 2013., u Barceloni, prikazan je edukativan i zanimljiv film „Sigurnost hrane u globalnoj  ekonomiji" koji, na jednostavan način, prikazuje povijest sigurnosti hrane i njezin utjecaj na globalnu ekonomiju:
http://www.youtube.com/watch?v=HWyw50Ratb0&feature

Opširnije...
« [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] 9 [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] »