English
Naslovna > Vijesti
Vijesti
Posjet šefa Delegacije Europske unije u Hrvatskoj, Paul Vandorena, Hrvatskoj agenciji za hranu

U sklopu cjelodnevnog službenog posjeta Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, šef Delegacije Europske unije u Hrvatskoj, Paul Vandoren, posjetio je i Hrvatsku agenciju za hranu (HAH). Predstavljen mu je rad HAH-a te dosadašnja suradnja s institucijama EU s naglaskom na suradnju s Europskom agencijom za sigurnost hrane (EFSA).

Opširnije...
Započeo projekt AGRI-CONTO-CLEEN Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku i Hrvatske agencije za hranu s inozemnim partnerima

Na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, u srijedu 29. svibnja, održana je početna konferencija projekta AGRI-CONTO-CLEEN (Doprinos poljoprivrede čistom okolišu i zdravoj hrani), u okviru  IPA II Prekograničnog programa Hrvatska - Srbija.

Opširnije...
HR RASFF - obavijest za potrošače - Povlačenje i opoziv proizvoda – EPIMEN kapsule

Ministarstvo poljoprivrede kao nacionalna kontakt točka za sustav brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje (HR RASFF) obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda: EPIMEN kapsule - dodatak prehrani, oznake roka valjanosti 15.04.2014.

Opširnije...
Sigurnost hrane u globalnoj ekonomiji

Na ovogodišnjoj konferenciji Global Food Safety 2013., u Barceloni, prikazan je edukativan i zanimljiv film „Sigurnost hrane u globalnoj  ekonomiji" koji, na jednostavan način, prikazuje povijest sigurnosti hrane i njezin utjecaj na globalnu ekonomiju:
http://www.youtube.com/watch?v=HWyw50Ratb0&feature

Opširnije...
HR RASFF - obavijest za potrošače - povlačenje i opoziv proizvoda - LOSOS hladno dimljeni

Ministarstvo poljoprivrede kao nacionalna kontakt točka za sustav brzog uzbunjivanja za hranu i hranu za životinje (HR RASFF) obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda: LOSOS hladno dimljeni, lot: m301505, pakiranje: 100g, rok upotrebe: 7.5.2013.
  
Potrošačima koji su navedeni proizvod kupili, savjetuje se da isti ne konzumiraju. 

Opširnije...
« [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] 9 [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] »