back to top

HGK logo

Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača o hrani
Požega,
21. veljače 2014

19/02/2014 10:39

Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK i Županijska komora Požega u suradnji s Upravom kvalitete hrane i fitosanitarne politike Ministarstva poljoprivrede organiziraju seminar pod nazivom „Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača o hrani”. Seminar će se održati u ponedjeljak, 21.02.2014 s početkom u 11 sati u ŽK Požega.
O temi će govoriti Tanja Iveković, dipl.ing. iz Uprave za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku Ministarstva poljoprivrede.
Više pročitajte na http://www.hgk.hr/zk/pozega/edukacija-o-obvezama-subjekata-o-poslovanju-s-hranom-pri-informiranju-potrosaca-o-hrani?category=66

Preporučite nas: