back to top

1. hrvatska konferencija o procjeni rizika porijeklom iz hrane

6. – 7. listopada 2015.
Poljoprivredni fakultet u Osijeku (Kralja Petra Svačića 1d)

Organizator

Organizator je Hrvatska agencija za hranu (HAH) uz potporu Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) i Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravlja.

Organizacijski odbor:

Andrea Gross-Bošković, dipl. ing. preh. teh. i bioteh., HAH – predsjednica
Dr. sc. Mirjana Mataušić Pišl, dr. med. vet., Ministarstvo poljoprivrede
Danijela Božičnik, prof., Ministarstvo poljoprivrede
Mr. sc. Marina Deur, Ministarstvo poljoprivrede
Prof. dr. sc. Mirjana Hruškar, Prehrambeno–biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Prof. dr. sc. Vlado Guberac, Poljoprivredni fakultet u Osijeku
Prof. dr. sc. Drago Šubarić, Prehrambeno–tehnološki fakultet Osijek
Prof. dr. sc. Lidija Kozačinski, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Prof. dr. sc. Irena Colić Barić, Prehrambeno–biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Sara Mikrut Vunjak, dipl. iur. HAH
Dr. sc. Brigita Hengl, dr. med. vet., HAH
Dr. sc. Darja Sokolić, dipl. ing. preh. teh., HAH

Tajništvo:

Vlatka Buzjak Služek, dipl. ing. preh. teh., HAH
Ksenija Bistrović, stuč. spec. admin. publ., HAH
Mr. sc. Jasenka Petrić, dipl. ing. preh. teh., HAH
Marina Štulina Babić, mag. univ. spec. oec., HAH